Det er en særlig fornemmelse både at forberede og at tilberede mad i naturen, og når maden er lavet over bål, smager den bare bedre. Vi har lavet denne skønne pastaret, der smager himmelsk – og så er den nem at lave. What’s not to love?

mad over bål

One pot pasta

Ingredienser:

1 pakke grov spaghetti
2 dåser passata
1 aubergine
1 squash
1 bakke små blommetomater
1 chorizo
1 rødløg
3 fed hvidløg
6 dl grønsagsboullion
1 sjat olie
Salt og peber

Sådan gør du:

Tag en stor gryde – gerne af støbejern, så den kan tåle varmen fra bålet.
Skær chorizo, squash, aubergine og løg ud i firkanter. Hak hvidløg fint.
Kom en sjat olie i gryden og steg først squash og chorizo, og tilsæt derefter løg, hvidløg og aubergine.
Når grøntsagerne er gyldne, tilsættes 2 dåser passata og 6 dl. grøntsagsboullion.
Lad det koge op, og tilsæt så den grove spaghetti. Lad hele retten simre i ti minutter, til spaghettien er klar, og smag til med salt og peber.
Drys til sidst med masser af friskrevet parmesanost, og nyd retten under åben himmel i den friske luft.
Velbekomme.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *