Når man forener natur med luksus, kan man for alvor slappe af.
Derfor er glamping godt for både krop og sind.

I Glampingliv arbejder vi for mental sundhed – verdensmål tre og gør desuden, hvad vi kan hele vejen rundt for at sætte et så lille CO2-aftryk som muligt.

Verdensmål 3 – Sundhed og trivsel er luksus i naturen

luksus i naturen

Glamping er den ultimative ferieform, hvor luksus i naturen giver ro til krop og sind. Vi har startet glampingliv, fordi vi gerne vil forene luksus med natur – og det opnår man til fulde ved at tage på glamping.

Flere og flere mennesker bliver stresset af arbejde, hverdagsliv og konstante gøremål. Der et en stigning i stressrelaterede sygdomme, og stresscoaches boomer frem som aldrig før.

Vi tror på, at ophold i naturen medfører afstressning  – både på grund af omgivelserne, men også på grund af det samvær, glamping indbyder til.

Forskning viser, at naturen er godt for krop og sind. Mennesker er bedre til at koncentere sig efter at have været i kontakt med naturen ifølge Rachel og Stephen Kaplan, der har forsket i naturens indvirkning på sygdomme. Naturen er meget lidt krævende og styrende for vores opmærksomhed, det er derfor er fantastisk sted at lade de mentale batterier op. Når du nyder luksus i naturen på din glampingferie, menes den friske luft at sende beroligende signaler til hjernen, så nervesystemet sænker pulsen og blodtrykket, og de stressrelaterede hormoner daler. Når man forener luksus med naturen, kan man for alvor slappe af. Derfor er glamping godt for krop og sind.

Find glampingpladser i Danmark her.

Foruden at fokusere på de mange fordele ved at opholde sig i naturen, har vi i Glampingliv taget ekstra tiltag for at drive ansvarlig virksomhed.

Verdensmål 7 – Bæredygtig energi og webhosting

Vores strøm er 100% vedvarende vindenergi fra kommer fra Vindstød.

Desuden har vi valgt en webhostingudbyder, Webhosting.dk, der bruger Sentia som datacenter. Sentia er drevet af VE. Deres overskudsvarme omdannes til energi i samarbejde med Albertslund Varmeværk blandt andre klimavenlige tiltag.

Vi har også valgt at klimakompensere for den strøm, vores besøgende på hjemmesiden bruger. Det foregår via IngenCO2, der har Gold Standard. De investerer i klimavenlige tiltag verden over på vegne af deres kunder.

Verdensmål 12 – Ansvarligt forbrug og produktion af glampingudstyr

Vores glampingshop bliver et univers af nøje udvalgte produkter, der alle er produceret ansvarligt i holdbare og genanvendelige materialer. Vi vælger leverandører så tæt på Danmark, som det er muligt og giver mening i forhold til produktion og materiale. Og vi fokuserer på økologisk produktion, hvor det er muligt.

Al emballage og papirmateriale er produceret af genbrugspapir og græs, og vi optimerer løbende på at holde ressourcer nede og minimere spild.

Til vores glampingevents serverer vi økologisk mad, og temaet er “fra jord til bord” med fokus på at lære at bruge det, vi har tilgængeligt i naturen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *