En kort introduktion

Om os

Bag glampingliv.dk gemmer sig et passioneret makkerpar, der begge brænder for oplevelser, kvalitet og lækkerhed.

glampingliv mathilde

Oplevelsesentusiast og luksusfan

Mathilde Vinther-Larsen

For Mathilde er tid noget af det vigtigste i livet. Tid til sig selv og sine nærmeste og tid til oplevelser. Ved siden af Glamingliv.dk driver Mathilde nemlig rejseselskabet Leaf Travel, der arrangerer ture med fokus på selvforkælelse og lækkerhed – og tid.

Mathilde er mor til tre dejlige børn, kone til sin søde mand og engageret forælder i diverse netværk. Hun bor i en dejlig villa i Brønshøj og har en forkærlighed for lækkerhed i naturen.

sandra glampingliv

Iværksætter og glampingvognsejer

Sandra Wolf Pedersen

Sandra er idemager og lever af at skabe koncepter, content og visuelle identiteter.

Sandra har to søde piger og en handymand, som hun bor sammen med i en lille landsby syd for København. Her bygger de hus, have og campingvogn. Sandra har nemlig for nyligt købt en campingvogn og opdagede i den forbindelse, at der ikke findes særligt smukke produkter på markedet, hvis man ikke er forelsket i 80’erne.

glampingliv
glampingliv

Glampingliv er en sammensmeltning af Sandra og Mathildes passioner; Oplevelser, godt content og research, som alt sammen giver glampingliv-universet.

Glampingliv samler på nyheder og information om glampingpladser, glampingudstyr og glampingviden, så du bedre kan navigere og essentielt få dit livs eventyr på din næste luksuscampingferie.

Vi passer på kloden

Om glampingliv og verdensmålene

Vi vil gerne drive ansvarlig virksomhed og bidrage til en bedre verden gennem verdensmålene. Vi fokuserer særligt på verdens mål 3 – sundhed og trivsel, 7 – bæredygtig energi og 12 – ansvarligt forbrug produktion.

Læs meget mere om det her.

glampingliv bæredygtighed