En kort introduktion

Om os

Bag glampingliv.dk gemmer sig en passion for oplevelser, kvalitet og naturskønne omgivelser.

glamping fyn

Læs om vores

Vores mission

Vi vil bidrage til, at flere folk kommer ud i naturen og oplever, hvordan luksus og natur spiller sammen. Det gør vi ved at samle glampingpladser i Danmark, så folk let kan bestille deres næste glampingeventyr.

Bliv klogere på universet

Bag Glampingliv

Glampingliv opstod i forsommeren 2020, da stifteren Sandra købte en campingvogn, hun istandsatte fra bund til loft. Jagten gik i gang på at finde de fedeste pladser at campere på i Danmark. Det har så et navn. Glamping. Derfor blev det et mål at samle de smukkeste glampingpladser for at gøre det lettere at opleve natur og luksus på samme tid.

Glampingliv samler på nyheder og information om glampingpladser, glampingudstyr og glampingviden, så du bedre kan navigere og essentielt få dit livs eventyr på din næste luksuscampingferie.

Foruden at drive Glampingliv er Sandra grafisk designer og lever af at skabe koncepter, content og visuelle identiteter.

sandra glampingliv

Vi passer på kloden

Om glampingliv og verdensmålene

Vi vil gerne drive ansvarlig virksomhed og bidrage til en bedre verden gennem verdensmålene. Vi fokuserer særligt på verdens mål 3 – sundhed og trivsel, 7 – bæredygtig energi og 12 – ansvarligt forbrug produktion.

Læs meget mere om det her.

glampingliv bæredygtighed