Glamping omgivet af den danske natur indpakket i komfort og luksus har fået danskernes opmærksomhed.

Mange campingpladser melder om udsolgt

Det er blevet populært som aldrig før at tage på luksuriøs campingferie. Særligt denne sommer, hvor mulighederne er begrænsede, og mange har fået aflyst deres ferie, står camping højt på listen over muligheder, og mange campingpladser melder allerede om udsolgt.

I den forbindelse har glamping fået ekstra meget opmærksomhed. P1, TV2 og flere andre medier har haft indslag om glamping som det nye sort, og glampingtelte skyder op på de konventionelle campingpladser som aldrig før.

På Google Trend er det helt tydeligt, at glamping som begreb vinder indtog blandt danskerne.

hvad er glamping

Søgning efter glamping på Google siden 2015.

Hvad er glamping?

Definitionen på glamping er luksuriøs overnatning tæt på naturen, hvor komforten er i højsædet. Der findes mange forskellige overnatningsmuligheder, når du vil glampere. De populære safarilignende telte er det første, mange tænker på, når de hører ordet “glamping. Men også juster, tipier og andre former for overnatning kan gå under begrebet. Essensen af definitionen ligger i komfort i naturen.

Der mangler et alternativ til den klassiske campingsport

Camping er en særlig social sport, der har mange traditioner, og der er velintegrerede institutioner, der varetager campisternes ve og vel. That’s all fine. Men der mangler et alternativ til den klassiske campingsport, hvis du ønsker mindre besvær og mere komfort. Derfor er glamping blevet så polulært på “relativt” kort tid.

Folk vil tilbage til oplevelser i naturen uden at få dårlig ryg. De vil nyde stilheden i en skov uden at vågne op med våde dyner. De vil pakke en kuffert og slippe for as og mas med teltstænger med lidt for små numre på.

Der er ingen tvivl om, at glamping er kommet for at blive, og det bliver interessant at følge med i campingpladsernes tilpasningsdygtighed til den støt stigende efterspørgsel på luksuriøs camping, hvor lækkerhed og luksus er en topprioritet.

Skal din næste ferie også være som glampist? Så kig forbi vores liste af glampingpladser i Danmark.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *