Mad smager bare bedre, når det er lavet i naturen. Denne opskrift på snobrød over bål er simpel og kan laves, uanset om du er hjemme i et fuldt udstyret køkken eller på en eng omgivet af hjorte. God fornøjelse.

snobrød over bål

Snobrød over bål

Ingredienser:

25 g gær
3 dl vand
500 g mel
En sjat salt
25 g smør eller 1 spsk olie

Sådan gør du:

Opløs gæren i vandet og tilsæt mel og salt. Saml dejen, til den har den rette konsistens.
Lad dejen hæve i en time.
Del dejen i små lange pølser og rul dem om en pind. Du kan vælge at lade dejen efterhæve på pinden, eller bage dem med det samme.
Snobrødet skal have mellem 20-30 minutter over bålet, før det er gennembagt.
Rigtig god fornøjelse.

Find din næste glampingplads her eller find flere opskrifter på mad over bål her.