Glampingnews

Vi samler på de gode historier, relevante nyheder og inspiration til din næste glampingferie. Læs med og bliv inspireret.

Glampingnews

Læs om glamping som et voksende fænomen i Danmark.

glamping svendborgsund

Glamping i Svendborg på Svendborgsund Camping

En million dollar-udsigt Når du tager på glamping i Svendborg, er rammerne for naturoplevelse helt på plads. Svendborgsund Camping ligger på en bakke og skråner ned til sundet og en skøn lille badestrand og bådebro på den ene…
mad over bål

Mad over bål – chorizostyle

Det er en særlig fornemmelse både at forberede og at tilberede mad i naturen, og når maden er lavet over bål, smager den bare bedre. Vi har lavet denne skønne pastaret, der smager himmelsk – og så er den nem at lave. What’s not to love?
luksus i naturen

Luksus i naturen med omtanke for kloden

Når man forener natur med luksus, kan man for alvor slappe af.Derfor er glamping godt for både krop og sind. I Glampingliv arbejder vi for mental sundhed – verdensmål tre og gør desuden, hvad vi kan hele vejen rundt for at sætte…

Hvor stammer glamping fra

Glamping var en moderne ferieform, langt før sammensætningen af ordet glamourøs og camping opstod omkring 2007. Men hvor stammer konceptet fra, og hvordan fik det sit indtog i verden?
glamping fyn

Glamping er det nye sort

Det er blevet populært som aldrig før at tage på luksuriøs campingferie. Særligt denne sommer, hvor mulighederne er begrænsede, og mange har fået aflyst deres ferie, står camping højt på listen over muligheder, og mange campingpladser melder allerede om udsolgt.